Obala I Krapanj, HR-22010 Brodarica BOOK NOW

Hotelski Sadržaj

Savršeno mjesto za odmor

Osvježite se u čistom moru, opustite se na šljunčanoj plaži, a gradsku buku i užubanost zamijenite zvukom valova i mirisom mora,te doživite potpuni odmor za dušu i tijelo.

stars

restoran a la carte

U našem à la carte restoranu izaberite nešto s našeg jelovnika.
Jelovnik se sastoji od pažljivo biranih mesnih i ribljih specijaliteta i jela od sezonskih namirnica, kako onih tradicionalnih, tako i originalnih recepata.
Saznajte više …

ronjenje

Ronjenje je sastavni dio ponude Hotela Spongiola kojeg vlasnici, zaljubljenici u ronjenje, radije nazivaju ronilačkim centrom. Ovdje je sve po mjeri ronilaca i zaljubljenika u morske dubine.
Saznajte više …

sport i wellness

Korištenje fitness studija za goste hotela je besplatno, unutrašnji bazen sa slatkom vodom, wellness centar, opuštanje uz masažu ili uz korištenje whirlpoola i saune. Za one koji vole aktivniji odmor u samom hotelu nudimo najam kajaka, windsurfa, bicikla, ronjenje, stolni tenis …
Saznajte više …

SALA ZA SASTANKE

Gostima hotela na raspolaganju je sala za sastanke sa dvadesetak sjedećih mjesta i pripadajućom opremom.

suvenirnica i mjenjačnica

Ponesite kući originalan suvenir – prirodnu jadransku spužvu koju su izvadili ronioci s otoka Krapnja.

privez brodova na ponton i na obalu

Ispred samog hotela nalazi se moderno privezište za 25 brodova s priključcima za struju i vodu. Omogućen je prihvat motornih brodova i jedrilica do 25 m duljine.
Saznajte više …

muzej ronjenja

Osjetite dašak prošlosti u našem muzeju uz stare fotografije i originalnu ronilačku opremu iz 19.st. Saznajte više o prošlosti Krapnja uz dokumentarni film u prostoriji koja je uvijek ugodne temperature.
galerija …

plaža je udaljena 20 m od objekta

Šljunčana plaža je udaljena 20 m od hotela. Korištenje plaže, suncobrana, ležaljki, tuševa i ručnika na plaži za goste hotela je uključeno u cijenu boravka.

usluga pranja i glačanja

Gostima hotela omogućena je usluga pranja i glačanja odjeće uz nadoplatu.

omogućen pristup invalidskim kolicima

Omogućen je pristup invalidskim kolicima u hotel, kao i korištenje toaleta za invalide.

boravak manjih kućnih ljubimaca

Kućni ljubimci su dobrodošli u hotel na upit i uz nadoplatu, te smiju boraviti u svim javnim prostorima osim u restoranu, bazenu i wellness centru. Dozvoljen je boravak na plaži, ali ne i kupanje na javnim plažama.