Obala I Krapanj, HR-22108 Šibenik BOOK NOW

Hotelski Sadržaj

Savršeno mjesto za odmor

Osvježite se u čistom moru, opustite se na šljunčanoj plaži, a gradsku buku i užurbanost zamijenite zvukom valova i mirisom mora,te doživite potpuni odmor za dušu i tijelo.

stars

restoran À la carte

U našem à la carte restoranu izaberite nešto s našeg jelovnika.
Jelovnik se sastoji od pažljivo biranih mesnih i ribljih specijaliteta i jela od sezonskih namirnica, kako onih tradicionalnih, tako i originalnih recepata.
Saznajte više …

ronjenje

Ronjenje je sastavni dio ponude Hotela Spongiola kojeg vlasnici, zaljubljenici u ronjenje, radije nazivaju ronilačkim centrom. Ovdje je sve po mjeri ronilaca i zaljubljenika u morske dubine.
Saznajte više …

sport i wellness

Korištenje fitness studija za goste hotela je besplatno, unutrašnji bazen sa slatkom vodom, wellness centar, opuštanje uz masažu ili uz korištenje whirlpoola i saune. Za one koji vole aktivniji odmor u samom hotelu nudimo najam kajaka, windsurfa, bicikla, ronjenje, stolni tenis …
Saznajte više …

SALA ZA SASTANKE

Gostima hotela na raspolaganju je sala za sastanke sa dvadesetak sjedećih mjesta i pripadajućom opremom.

suvenirnica i mjenjačnica

Ponesite kući originalan suvenir – prirodnu jadransku spužvu koju su izvadili ronioci s otoka Krapnja.

Beach bar

Ljetne dane možete provesti na plaži hotela gdje je smješten urbani beach bar pa vruće dane osvježite hladnom limunadom ili sokom na ležaljkama tik uz more.
Saznajte više …

privez brodova na ponton i na obalu

Ispred samog hotela nalazi se moderno privezište za 25 brodova s priključcima za struju i vodu. Omogućen je prihvat motornih brodova i jedrilica do 25 m duljine.
Saznajte više …

muzej ronjenja

Osjetite dašak prošlosti u našem muzeju uz stare fotografije i originalnu ronilačku opremu iz 19.st. Saznajte više o prošlosti Krapnja uz dokumentarni film u prostoriji koja je uvijek ugodne temperature.
galerija …

plaža je udaljena 20 m od objekta

Šljunčana plaža je udaljena 20 m od hotela. Korištenje plaže, suncobrana, ležaljki, tuševa i ručnika na plaži za goste hotela je uključeno u cijenu boravka.

usluga pranja i glačanja

Gostima hotela omogućena je usluga pranja i glačanja odjeće uz nadoplatu.

omogućen pristup invalidskim kolicima

Omogućen je pristup invalidskim kolicima u hotel, kao i korištenje toaleta za invalide.

boravak manjih kućnih ljubimaca

Kućni ljubimci su dobrodošli u hotel na upit i uz nadoplatu, te smiju boraviti u svim javnim prostorima osim u restoranu, bazenu i wellness centru. Dozvoljen je boravak na plaži, ali ne i kupanje na javnim plažama.