Obala I Krapanj, HR-22108 Šibenik BOOK NOW

Ronjenje

Nepregledno plavetnilo jednog od najočuvanijih i najljepših podmorja svijeta ostavit će vas bez daha, a ronjenje na arheološkim lokalitetima i olupinama brodova odvest će vas u jedan sasvim drugi svijet gdje ćete osjetiti dašak prošlosti.Istraživanje ljepota podmorskih vrtova prepunih života nezaboravno je iskustvo koje će vam se zauvijek urezati u sjećanje.

Ronjenje je sastavni dio ponude Hotela Spongiola kojeg vlasnici, zaljubljenici u ronjenje, radije nazivaju ronilačkim centrom. Ovdje je sve po mjeri ronilaca i zaljubljenika u morske dubine, a ako tek upoznajete veličanstveni podmorski svijet probno ronjenje i škole ronjenja pravi su izbor za vas.

 star-div

U našem jedinstvenom hotelu – ronilačkom centru nudimo vam:

Škola ronjenja

Učionica za teorijsku obuku s unutarnjim bazenom

Probno ronjenje

Noćno ronjenje

Ronjenje na olupinama brodova

Ronilački izleti – poludnevni i cjelodnevni

Ronjenje u Nacionalnom parku Kornati

Ronioce, koje ronjenje zanima kao potpuni ili djelomicni ronilacki poziv, SSI tecaj za voditelja ronjenja vaš je prvi korak prema tom zvanju. Predvida 6 lekcija u otvorenim vodama, 12 teorijskih predavanja, položen tecaj prve pomoci i tecaj spašavanja (Stress&Rescue). Ovaj tecaj osposobljava vas za vještine voditelja ronjenja i asistiranja roniocima pri obucavanju proširivanjem vašeg teoretskog znanja na profesionalni nivo.

Punjenje boca : Bauer kompresor (Verticus- V150-11-5 520 l/min), uređaj Nitrox-trimix, banka zraka

Za sve dodatne informacije prepuštamo vas u sigurne ruke našeg pouzdanog partnera : www.mediterraneo-sub.com/